Nu verkrijgbaar!
Hedge to go Flowers, Fruit & Green Fence

HEDGE TO GO, een kant en klare groene afscheiding!

Binnen no-time privacy in je tuin of op je terras of balkon? Hedge to Go is de kant-en-klare oplossing! Deze klimop van het type Hedera Hibernica is van super kwaliteit. De Hedge to Go is uitermate geschikt voor een snelle, groene begroeiing van een schutting of wand. De groei is gelijkmatig en snel, zo heb je direct een oprechte, groene (erf)afscheiding. De planten hebben al een hoogte van wel twee meter. Vanuit onze kwekerij worden ze namelijk gekweekt in en kant-en-klaar bak met gaaspaneel.

Je eigen ‘urban jungle’, 365 dagen per jaar
Hedge to Go kan gedurende het gehele jaar geplant worden, met uitzondering van vorstperiodes. Ook in de winter behoudt Hedge to Go zijn mooie, donkergroene blad, waardoor je 365 dagen per jaar kan genieten van je eigen ‘urban jungle’. Bovendien is de plant sterk en kan hij tegen vorst. Naast een groene haag kun je Hedge to Go ook inzetten als afbakening van je afvalcontainers, als groen windscherm of ter decoratie van je terras.

Duurzaam
Deze groene haag is duurzaam gekweekt, met veel respect voor de natuur. Het hebben van een groene haag in de tuin of op je terras is daarnaast goed voor de biodiversiteit. Oftewel goed voor de vogels, vlinders en bijen!

Hedge to Go; snel, adequaat en gemakkelijk

HEDGE TO GO, het systeem

Klaar voor de opkweek met VerticalRack: een gaaspaneel met tweedelige uitschuifbak. Op de illustraties zie je hoe je de kant-en-klaar haag gemakkelijk en goedkoop opkweekt. Dit alles doe je veilig en praktisch dankzij de substraatbak: de tweedelige bak. Het gaaspaneel voor de verticale begroeiing kenden we al. De tweedelige substraatbak is daarentegen nieuw. Maar wat is hier precies het voordeel van? Wij hebben het overzichtelijk voor je op rij gezet:

 • Het uit drainen van water gebeurt door middel van lange smalle sleufgaten in de bodem, waarbij de substraat vrij goed wordt vastgehouden.
 • Wanneer het geheel (inclusief bak) op of in de grond wordt gezet, kan beworteling door de sleufgaten plaatsvinden.
 • Het materiaal is vervaardigd van hetzelfde materiaal als van een pot of boomcontainer.
 • Hierdoor wordt aanhechting van wortels voorkomen en schuiven de delen gemakkelijk weg.
 • Bij het plaatsen van het begroeide paneel trekt men elke bak er zijwaarts uit, waarbij door de naar binnen doorgebogen draden de substraat en planten gepositioneerd blijven. Door de sleufgaten kan de bak ook blijven zitten.
 • Het is een veilige oplossing tegen zinkverstopping van de plantkanaaltjes.
 • Voor ieder toegankelijk door de eenvoudige uitvoering en lage prijs.
 • Men respecteert hiermee patenten van andere spelers.

Het draadpaneel

 • 201 cm hoog x 120 cm breed.
 • De gebogen draadbak is 17 cm breed x 16 cm hoog.
 • Hierdoor zakt de draadbak 4 – 5 cm onder het maaiveld: veilig bij het maaien van het gazon.
 • De mazen van het paneel zijn 10 cm breed x 30 cm hoog.
 • De bak is vervaardigd met een goede nest-/stapelbaarheid.
 • Het metalen draadframe is beschermd met een AluZink-laag, waardoor de zink-afgifte zeer sterk wordt gereduceerd en de levensduur wordt verveelvoudigd.

HEDGE TO GO, CONTACT

Hedge to Go in het assortiment van je tuincentrum? Stuur een email met je verzoek en gegevens naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Wij zijn altijd benieuwd naar jouw mening en tips, maar ook mooie foto’s kunnen wij zeer waarderen. U kunt deze naar ons sturen op [email protected]. Ook voor vragen: mail gerust!

Phone & Mail

HEDGE TO GO
0651169308
[email protected]

 

Gegevens

Levering volgens HBN
KVK 68008864
IBAN NL28 RABO 03163600 07
BIC RABO NL 2U
BTW NL8572.64.102.B01

Location

Breedstraat 20
5105 AE Dongen