HEDGE TO GO, een kant en klare groene afscheiding!

Binnen no time privacy in je tuin, aan je terras of op je balkon? Hedge to Go is de kant en klare oplossing! Deze klimop van het type hedera Hibernica is van super kwaliteit en uitermate geschikt voor een snelle, groene begroeiing van een schutting of wand. Deze Hedge to Go groeit gelijkmatig en geeft een oprechte groene (erf)afscheiding. De planten hebben al een hoogte van twee meter, doordat ze vanuit onze kwekerij worden gekweekt in een kant en klaar bak met gaaspaneel.

Je eigen Urban Jungle, 365 dagen per jaar
Hedge to Go kan gedurende het jaar geplant worden, met uitzondering van vorstperiodes. Ook in de winter behoudt Hedge to Go zijn mooie, donkergroene blad, waardoor je 365 dagen per jaar kan genieten van je eigen ‘urban jungle’. Bovendien is de plant sterk en kan hij tegen vorst. Naast een groene haag kun je Hedge to Go ook inzetten als afscheiding van je afvalcontainers, als groen windscherm of ter decoratie van je terras.

Duurzaam
Deze groene haag is duurzaam gekweekt, met veel respect voor de natuur. Het hebben van een groene haag in de tuin of op je terras is daarnaast goed voor de biodiversiteit. Oftewel, voor de vogels, vlinders en bijen!

Hedge to Go; snel, adequaat en gemakkelijk

HEDGE TO GO, het systeem

Klaar voor de opkweek: VerticalRack, een gaaspaneel met 2- delige uitschuifbak. Op de illustraties zie je hoe je de kant-en-klaar haag gemakkelijk en goedkoop opkweekt met een veilige en praktische substraatbak. De 2-delige bak. Het gaaspaneel voor verticale begroeiing is niet nieuw. Wel de 2-delige substaatbak. Wat is dit en wat is uw voordeel hiervan? We hebben het voor u overzichtelijk op rij gezet:

 • Het uit drainen van water gebeurt door middel van lange smalle sleufgaten in de bodem, waarbij de substraat vrij goed wordt vastgehouden.
 • Wanneer het geheel inclusief bak op of in de grond wordt gezet kan beworteling door de sleufgaten gaan plaats vinden.
 • Het materiaal is vervaardigd van het zelfde materiaal als van een pot of boomcontainer.
 • Hierdoor wordt aanhechting van wortels voorkomen en schuiven de delen gemakkelijk weg.
 • Bij het plaatsen van het begroeide paneel trekt men elke bak er zijwaarts uit, waarbij door de naar binnen doorgebogen draden de substraat en planten gepositioneerd blijven. Door de sleufgaten kan de bak ook blijven zitten.
 • Het is een veilige oplossing tegen zinkverstopping van de plantkanaaltjes.
 • Voor ieder toegankelijk door de eenvoudige uitvoering en lage prijs.
 • Men respecteert hiermee patenten van andere spelers.

Het draadpaneel

 • 201 cm h x 120 cm br
 • De gebogen draadbak is 17 cm br x 16 cm h.
 • Hierdoor zakt de draadbak 4 – 5 cm onder het maaiveld, waardoor veilig bij het maaien van het gazon.
 • De mazen van het paneel zijn 10 cm br x 30 cm h
 • De bak is vervaardigd met een goede nest-/stapelbaarheid.
 • Het metalen draadframe is beschermd met een AluZink-laag, waardoor de zink-afgifte zeer sterk wordt gereduceerd en de levensduur wordt verveelvoudigd.

HEDGE TO GO, CONTACT

Wilt u als tuincentrum Hedge to go in uw assortiment hebben? Stuur een e-mail met uw verzoek en gegevens naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn altijd benieuwd naar uw mening en tips, maar ook mooie foto’s kunnen wij zeer waarderen. U kunt deze naar ons sturen op [email protected]. Ook voor vragen kunt u ons mailen.

Phone & Mail

HEDGE TO GO
0651169308
[email protected]

 

Gegevens

Levering volgens HBN
KVK 68008864
IBAN NL28 RABO 03163600 07
BIC RABO NL 2U
BTW NL8572.64.102.B01

Location

Breedstraat 20
5105 AE Dongen